Nog dagelijks verbaas ik me over alle informatie die je op of via Pinterest kunt vinden. Sommige vind ik zo leuk dat ik het meteen ga proberen. Dat gebeurde dus met de tip over lente uitjes.
Ik gebruik vaak lente uitjes, maar baal er altijd van dat je ze niet zo lang kunt goed houden. Maar dat was voor deze tip die ik graag deel.
Als je lente uitjes snijdt houd je een klein deel over, dat deel waar de worteltjes aan zitten. Gooi dit niet weg, maar zet het in een beetje water in de vensterbank. Als vanzelf groeit het lente uitje weer aan. Ik heb de foto’s gezien, dus was overtuigd genoeg om het zelf te proberen.
Hier is de start:
Wordt vervolgd…….
Erg hè? dat Pinterest, als je er 1 keer aan het kijken bent blijf je aan de gang. Heb je die tip met bevroren druiven al ontdekt?
BeantwoordenVerwijderenNee maar ik ga nu meteen zoeken, want het klinkt interessant!
VerwijderenJe koopt een bakje druiven, spoelt ze af en zet ze in de diepvries. Als je nu eens vergeten bent om wijn te koelen (of een ander drankje) pak je een klein handje druiven , doe ze onderin het glas en schenk het over de druiven. De wijn is gekoeld, wordt niet verdund wat met ijsblokjes wel gebeurt en als het glas leeg is kun je de druiven nog lekker eten.
BeantwoordenVerwijderenTe gek! Dank je wel voor de tip. Ik neem meteen wat druiven mee met de boodschappen.
BeantwoordenVerwijderen