Dit ben ik.......

Mijn naam is Mac,ik ben getrouwd met de aardigste man in West-Europa en woon in Noord-Brabant. Samen hebben we drie dochters, die allemaal al lang het huis uit zijn en 4 kleinkinderen. Ik ben sinds begin jaren 90 compleet verslingerd aan patchen, stitchen en quilten. In het begin heb ik - zoals iedere quilter - me braaf geworpen op het maken van een sampler, een wow, een double wedding ring en meer verplichte figuren. De laatste jaren gaat mijn voorkeur uit naar het werken met verschillende materialen, maar vooral naar het werken met meerdere technieken. Een van mijn favorieten is toch wel appliqué, maar ook gebruik ik graag stitcheries in mijn werk.
Naast quilten ben ik graag bezig in onze tuin, doe ik verwoede pogingen om nog meer te lezen dan ik al doe en fiets ik graag in onze omgeving. Ik heb het voorrecht om in een van de mooiste delen van Nederland te wonen en ik geniet daar ten volle van, zeker sinds DH en ik allebei een e-bike aangeschaft hebben.
Mijn muziek voorkeur is behoorlijk breed, van Beatles tot Beyoncé om maar wat uitersten te noemen. Ook schilder ik graag, liefst aquarel. In de winter ga ik hierin weer een cursus volgen waarop ik me nu al verheug.
Tussen de bedrijven door ligt er altijd wel een boek waar ik in bezig ben. Soms wel meer dan een, handig op alle verdiepingen. Het genre dat ik lees ik behoorlijk breed. Als de boeken top 10 uit is lees ik graag een nieuwe schrijver, maar mijn uitgesproken favoriet is toch wel Maeve Binchie. Van haar heb ik alle boeken in mijn boekenkast staan.