woensdag 7 april 2010

Mooi weer en ander prachtigs…..

Een heel andere kop dan de vorige, zien jullie wel? Maar het weer was ook zo mooi en het was een prachtige dag. De zon scheen in alle vroegte en dat was maar goed ook, want ik was op tijd op. Vandaag was onze Bee, deze keer in Bavel en ik kon haast niet wachten om te zien hoe de eerste blokken van mijn mede Bee-kes  eruit zagen. Dit was immers de eerste keer dat we weer bij elkaar waren en aan Journey of a Quilter gingen werken.

We dronken lekker koffie op het terras en lieten elkaar onze blokken zien. Het is zo leuk om te zien dat we allemaal met dezelfde stash werken en dat we toch allemaal verschillende blokken aan het maken zijn.

Beekes 007 Beekes 005Beekes 006 Beekes 003 Journey of a Quilter Blok 1

We zijn de hele dag druk bezig geweest met kiezen, combineren, snijden en stikken van blok 2. Ik heb de hele dag achter de machine gezeten zodat de blokken zover mogelijk in elkaar gezet mee naar huis konden. Ik had blok 2 zelf al gemaakt, dus ik kon kalm aan doen.

 SewingSmiley

We hadden – alweer buiten ( wat een bof!) – een lekkere lunch en bladerden ons door een stapel quilt tijdschriften die de gastvrouw voor de papierbak had bestemd. Zonder vechten (goed hè?) werden deze verdeeld, we hadden allemaal wat we graag wilden, terwijl natuurlijk de mogelijkheid open lag om later nog eens onderling te ruilen. We zijn écht milieubewust bezig tegenwoordig.

Aan het eind van de dag gingen we bijna allemaal met een min of meer in elkaar gezet blok naar huis. Het was weer wennen om in een hete auto te stappen, het was maar 16 graden geweest, maar als een auto de hele dag in het zonnetje staat is dat warm genoeg bleek wel.

2 opmerkingen:

 1. Hoi Mac,

  Leuk om al de blokken zo bij elkaar te zien. Wat een verschil in stofjes en dat uit dezelfde stash.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Mac,
  nieuwe look...maar ik vind je kop wat flets...eeehhhh ik bedoel de header van je blog, hoor. Hoop dat je door het fietsen in Dörp und Umgebung wel een kleurrijk hoofd hebt ;-))))
  Leuk verhaal!
  groetjes,
  Petra

  BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust een berichtje achter. Ik lees graag wat je ervan vindt.