woensdag 7 december 2011

Van een zeester, een bootje en …..

Langzamerhand komt het einde van mijn quilt “Aan het strand” in zicht. Vorige week en vandaag kwamen er weer twee blokken binnen die ik graag wil laten zien.

Vorige week kwam de zeester binnen, in prachtige kleuren die weer erg goed bij de rest passen:

Blok 9 - Evelyne

En vandaag lag er een boot op de mat. Deze was al een keer eerder aan me gestuurd, maar helaas is er onderweg iets fout gegaan want hij was nooit aangekomen. De lieve maakster heeft toen meteen een tweede voor me gemaakt, waar ik natuurlijk erg blij mee was:

blok 4- Wilma

De blokken zijn niet erg groot, slechts 15 x 15 cm, dus het is soms een priegelwerk om alle onderdelen goed te krijgen.

Ik heb nog een blok van deze maand te goed en nog eentje van de maand september. Omdat ik niet heb genoteerd wie ik welk blok gestuurd heb weet ik niet welk blok van december is en welk van september. Er zijn verschillende manieren om de quilt in elkaar te zetten, met of zonder sashings, met een Mariners Compass op de hoeken of juist als middenblok, er zijn verschillende mogelijkheden.

mouseOnze huismuis (of muizen) heeft (hebben) van het lokdoosje gegeten alsof het de allergrootste lekkernij was. Het eerste doosje was binnen no time helemaal leeg. En omdat het tweede doosje dat er sinds een dag of vier staat, totaal niet is aangeraakt hebben we toch het donkerblauw vermoeden dat het spul heel erg goed heeft geholpen. Van bewoning van de schuur is niets te merken, maar voor alle zekerheid laten we de doosjes toch maar staan, je weet maar nooit…….

 

 

 

 

ShabbyBlogsDividerH

1 opmerking:

 1. Wat een prachtige blokjes, Mac!
  Ik zou niet weten welke ik de mooiste vind, maar gelukkig mag jij ze alletwee houden. De stof voor die golven vind ik ook erg leuk. Ik ben zo benieuwd hoe het er straks uit gaat zien!
  Toch wel fijn om zonder muizen te zitten....
  groetjes
  Jane

  BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust een berichtje achter. Ik lees graag wat je ervan vindt.