zondag 18 december 2011

Van duinen met konijn en boom….

Sneller dan verwacht vond ik het blok voor december op de mat. Het is het blok waarvan de naam ook de blogtitel van vandaag is. De maakster van het blok heeft er met zweet en wat dies meer zij aan gewerkt zei ze me. Maar het is een prachtig eindresultaat geworden.

Blok 1 - Marion

Het konijn is ondanks zijn schutkleuren duidelijk te herkennen, wat ik erg knap gedaan vindt. Zoals al eerder gezegd de blokken zijn 15 x 15 cm. groot, dus kun je nagaan hoe klein dat konijntje in werkelijkheid is. En het bestaat ook nog uit 9 stukken, OK stukjes, wat de moeilijkheidsgraad alleen maar groter maakt.

Ook met dit blok ben ik reuzeblij. Ik ben er inmiddels uit hoe de quilt in elkaar gaat. In het midden maak ik een groot Mariners Compass en zonder sashings ertussen. De maat van de hele quilt is ca. 70 x 70 cm. Ik denk nu nog dat het quilten alleen in de ditch hoeft en misschien door een paar lijnen van elk blok, maar dat zie ik wel tegen de tijd dat ik daar ben. De deadline is eind februari, dat zou toch te doen moeten zijn…..

 

feestdagen

1 opmerking:

  1. Weer zo'n schattig blok(je). Dat konijntje is dan inderdaad wel erg klein. Knap gedaan!
    Kan me voorstellen dat je daar blij mee bent.
    groetjes
    Jane

    BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust een berichtje achter. Ik lees graag wat je ervan vindt.