zaterdag 3 maart 2012

Van nog een beetje sneeuw……

Afgelopen donderdag hadden we onze maandelijkse Beekes-bee. We waren maar met drieën, maar we hadden een gezellige dag. Ieder van ons werkte aan haar eigen project, want na de Diva zijn we geen nieuw gezamenlijk project gestart.

Ik had woensdag avond de onderdelen van een blok voor Snow Days gesneden, dit keer het Martha Washington Star blok, een van de meest vervelende blokken om te maken (vind ik). Doordat de bee hier was, heb ik er niet zoveel aan gedaan. Mijn taak was vooral om iedereen van eten en drinken te voorzien, dus het patchen ging tussen de bedrijven door.

Dit blok moest samen met een Flying Goose (het was er maar een, vandaar) en een vierkant bevestigd worden aan blok 6. Daarna moest de tekening van blok 6 doorlopen op Martha en omdat ik inmiddels weer 2 klossen Venne in de goede kleur binnen heb, kon ik ‘s avonds aan het stitchen, met dit als resultaat:

P1090664

Stukje bij beetje vordert deze quilt, misschien moet ik eerst een zorgen dat het middenstuk dat helemaal uit gepatchte blokken bestaat klaar is. Wat er ook gebeurt ik wil dat deze quilt deze winter helemaal af is, gequilt en wel. Omdat ik haar het doorquilten wil laten doen, scheelt dat wel veel tijd, dus nog even flink doorwerken en hij kan worden weggebracht……….

Tjuuuuuus,

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat gerust een berichtje achter. Ik lees graag wat je ervan vindt.