dinsdag 22 oktober 2013

Pimp the house II

Omdat ik zo enthousiast geworden was door het schilderen van een paar meubelstukken en omdat ik een nieuw bed gekocht had besloot ik mijn slaapkamer ook te pimpen.
Eerst werden de muren geschilderd, wat een stuk lastiger was dan het zo klinkt. Er moesten gaten gedicht worden, daarna werd er gestuukt, voorstrijkmiddel aangebracht en eindelijk kon de verf erop. Maar de muren was niet genoeg. Mijn commode moest er ook aan geloven.

20130927_121011
Een leuk kastje, niets bijzonders, maar het begon me te vervelen. DH had grote bezwaren; het was toch een mooi kastje en als het nu eens niet werd wat ik bedacht had, en zo nog een aantal argumenten die mij niet op andere gedachten brachten. In de eerste instantie koos ik voor Annie Sloan’s Old White en voor het bovenblad Graphite. Het blad werd precies zoals ik bedoelde, maar het Old White had niet het effect wat ik zocht. Tot overmaat van ramp begon het hout ook nog eens te “bloeden”. Na een laagje vernis, heb ik toen gekozen voor de kleur French Grey en dat was een schot in de roos.

20131018_140735_HDR
Het was leuk, maar er ontbrak nog iets. Gelukkig vond ik een leuke typografie bij de Graphic Fairy, ik gebruikte haar BijouteriePrintable-GraphicsFairy.
commode
Je moet er wel wat voor doen, maar dan heb je ook wat! Dit was het resultaat na een goed uur werk:

20131018_200846-1

Mijn slaapkamer is een stuk gezelliger geworden! En mijn bed ligt zo lekker dat het geen straf is om er in te liggen.
Tjuuuuuus
Mac

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat gerust een berichtje achter. Ik lees graag wat je ervan vindt.