dinsdag 28 februari 2012

Van een prachtige tuin…..

Maanden geleden zag ik de nieuwste BOM van McKenna Ryan. Ik ben een enorme fan van haar werk, want de kleuren zijn zo prachtig en de gebruikte stoffen overtreffen dat nog. Dit is de enige ontwerpster waarvan ik vind dat je bij het patroon ook echt de stoffen die zij gebruikt moet nemen, want als je kiest voor andere stoffen is het eindresultaat stukken minder. Zo ook bij “Bella Garden”, de nieuwste BOM dus. Ik heb zeker een paar weken gedubd of ik me nu wel of niet daarvoor zou inschrijven, maar uiteindelijk ben ik gezwicht en heb het toch gedaan.

Bella Garden, compleet

De BOM zou ergens rond maart van dit jaar beginnen, maar door alle dingen van de dag was ik deze eigenlijk vergeten. Schande, maar waar. Gisteren kwam ik thuis van de kapper (ja, onderhoud moet op zijn tijd) en vond een enveloppe uit Florida op mijn bureau. Nu krijg ik wel vaker post uit alle uithoeken van de wereld, maar deze afzender kwam me totaal onbekend voor. Tot nu toe had ik nog nooit iets besteld bij The Quilt Place in Rockledge Florida, of all places. Nooit van gehoord, echt niet!

Het was dus een behoorlijke verrassing toen ik het eerste blok van deze BOM aantrof, samen met een enthousiaste brief en zulke prachtige stofjes erbij! Alleen al de achtergrondstof van dit blok is zo mooi, als je iets anders hiervoor zou gebruiken zou het effect minstens de helft minder zijn. Dit blok heet Garden Party en is het middenblok van de quilt. Je kunt dit blok ook stand alone maken, zo staat het ook op de foto afgebeeld, maar ik wil de hele quilt!

Bella Garden 1, Garden Party

Het is wel een enorm werk, want er zijn ontelbare stukjes voor al de bloemen op dit blok.

Ik heb al wel besloten dat ik hieraan ga beginnen, ik schuif het gewoon tussen de andere projecten door, want dit laten liggen no way!

Tjuuuuuus
Mac

1 opmerking:

  1. WOUW Mac, Wat een supermooi patroon! En inderdaad die stoffen...geweldig! Groetjes Ansje

    BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust een berichtje achter. Ik lees graag wat je ervan vindt.