donderdag 23 augustus 2012

Volgers kwijt, maar weer gevonden!!!

Sinds een tijdje was ik mijn volgers kwijt. Als ik het zo neerzet lijkt het wel of ik een sekte heb of met een soort apostelen rondloop, maar nee niets van dit alles. Ik was de volgers van mijn blog kwijt. Nou eigenlijk waren ze er wel, maar ik kon ze niet meer zien. Of eigenlijk kon ik ze nog wel zien, maar alleen in de voorbeeld modus als ik iets aan het veranderen of aan het aanpassen was, maar verder niet dus. Ik werd er bijna depressief van, want ik keek altijd eerst of iedereen er nog wel was, maar dat lukte dus niet meer.

Totdat ik ten einde raad al googlend op haar (klik) site kwam en ineens de meest simpele oplossing zag die je je maar voor kunt stellen. Het was zo simpel dat ik me afvroeg of dat wel zou lukken maar jullie waren er allemaal weer! Hoera!!!! Ik zie weer alle namen en eventuele fotootjes en jullie zijn er allemaal nog ook!

Hoera

Ben je nu ook je volgers kwijt, kijk dan even op het blog dat ik in de vorige alinea gelinkt heb, dan kom je meteen bij de oplossing terecht. En ik heb er weer een blog bij om te volgen…..

1 opmerking:

  1. Wat fijn dat ik je heb kunnen helpen. Het minste wat ik kon doen, nadat ik geholpen was! En leuk ook dat je er anderen blij mee maakt door door te verwijzen! Hartelijke groet en bedankt voor je enthousiaste reactie!
    Gerreke

    BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust een berichtje achter. Ik lees graag wat je ervan vindt.